Jordarbejde i Nordjylland

Alt i jordarbejde

Nibe Entreprenør & Transport A/S har viden og maskinpark til at udføre jordarbejde i alle størrelser i Nordjylland. Alt fra udgravning af sandpude for et parcelhus til etablering af pladser og større anlæg som regnvandsbassiner, voldanlæg og boldbaner. Vi kan stå for udskiftning, håndtering og flytning af alle former for jord, sand og grus.

Vi sørger for alt myndighedsbehandling og godkendelser til jordflytninger af alle typer ren og forurenet jord fra opgravningsstedet til anvendelsessted eller godkendt slutdeponi. Vi sørger altid for at udføre et godt stykke arbejde, så vores kunder bliver tilfredse. Vi har mange års erfaring inden for faget og har derfor en masse viden inden for området. Vores professionelle ansatte leverer en god service, hvor vi værner om dine behov. Når vi udfører jordarbejde i Nordjylland, er vi først færdige når du er helt tilfreds med din løsning.

Kontakt os for at høre mere

Nibe Entreprenør & Transport A/S er din erfaren leverandør af professionelt jordarbejde. Vi tilbyder alt fra gravearbejde til jordflytning og rydning af byggegrunde. Vores dygtige team sikrer en effektiv og kvalitetsbevidst udførelse af alle opgaver.

Har du brug for hjælp til jordarbejde i Nordjylland og er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi tager en samtale om arbejdet og du får et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Nibe Entreprenør & Transport A/S