Aut. kloakmester til kloakarbejde i Nordjylland

Over 40 års erfaring inden for kloakarbejde

Har du brug for hjælp til kloakarbejde i Nordjylland? Nibe Entreprenør & Transport A/S fra Nordjylland har mere end 40 års erfaring med kloakarbejde. Vi arbejder med almindelig kloakrenovering, eller når det handler om kloakseparering, hvor regnvand og spildevand skal skilles fra hinanden, og når der er tale om helt nye kloakanlæg.

Vi udfører kloakering i det åbne land med eks. nedsivningsanlæg eller minirenseanlæg. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber når der er tale om skader på eksisterende ledningsnet.

Nibe Entreprenør & Transport A/S er en erfaren kloakentreprenør fra Nordjylland. Vi specialiserer os i almindelig kloakrenovering, kloakseparering og opsætning af nye kloakanlæg. Vi har ekspertise i at arbejde i det åbne land, herunder nedsivningsanlæg og minirenseanlæg. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber for at håndtere skader på eksisterende ledningsnet.

Når vi kommer ud til dit kloakarbejde i Nordjylland, er det altid med et smil på læben og en god service, så du får en god oplevelse med os. Derudover giver vi dig altid en kvalitetsrig løsning, hvor vi først er færdige når du er helt tilfreds.

Kontakt os for at høre mere

Vi kan udføre TV inspektion og rådgive om reparation og vedligeholdelse af kloakanlæg. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan ringe på telefon 98 35 18 32 og høre mere om vores kloakservice.

Nibe Entreprenør & Transport A/S er autoriseret kloakmester virksomhed.

Få en uforpligtende samtale, og kontakt os i dag.

Kloakarbejde i Nordjylland
Nibe Entreprenør & Transport A/S